KLANTEN ALS NADRUK

KWALITEIT ALS LEVEN

INNOVATIE ALS AANDRIJVING

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenOppervlaktethermische behandeling

De Materialen van het de Thermische behandelings het Medische Metaal van de de ziekenhuizenoppervlakte Normaliseren

Certificaat
Van goede kwaliteit de assemblage van het medisch apparaatcontract voor verkoop
Van goede kwaliteit de assemblage van het medisch apparaatcontract voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

De Materialen van het de Thermische behandelings het Medische Metaal van de de ziekenhuizenoppervlakte Normaliseren

China De Materialen van het de Thermische behandelings het Medische Metaal van de de ziekenhuizenoppervlakte Normaliseren leverancier
De Materialen van het de Thermische behandelings het Medische Metaal van de de ziekenhuizenoppervlakte Normaliseren leverancier De Materialen van het de Thermische behandelings het Medische Metaal van de de ziekenhuizenoppervlakte Normaliseren leverancier

Grote Afbeelding :  De Materialen van het de Thermische behandelings het Medische Metaal van de de ziekenhuizenoppervlakte Normaliseren

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: OEM

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: discuss personally
Verpakking Details: Aseptisch pakket/Dubbele pakket/Vacuümverpakking
Levertijd: Volgens contractverzoek
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: Volgens producteneigenschap
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
naam: metaalmaterialen het Normaliseren Toepassingen: de ziekenhuizen
OEM keurt goed: Ja merk: JENITEK
verpakking: Producten met bevestigde steriele verpakking
Hoog licht:

heat treating services

,

solution heat treatment

Het normaliseren van medische metaalmaterialen voor OEM productiedelen

 

 

Beschrijving

De thermische behandeling is het gecontroleerde verwarmen en het koelen van metalen om hun fysieke en mechanische eigenschappen te veranderen zonder de productvorm te veranderen.

  1. Om broosheid te verminderen en interne spanning te elimineren of te verminderen, daar bestaan de grote interne spanning en de broosheid na het doven van staaldelen. Als de staaldelen niet aangemaakte geschikt zijn, misvorming of zelfs zal het barsten voorkomen.
  2. Om de vereiste mechanische eigenschappen van werkstuk te verkrijgen, is het werkstuk na dovende, hoge hardheid en broosheid groot om aan de vereisten van verschillende prestaties van diverse artefacten te voldoen, kan met aangewezen worden aangemaakt om de hardheid aan te passen, de broosheid verminderen, de noodzakelijke hardheid, plastiek krijgen
  3. Gestabiliseerde werkstukgrootte
  4. Voor wat legeringsstaal dat moeilijk om na het ontharden is zacht te worden, wordt aanmaken het op hoge temperatuur vaak goedgekeurd na het doven (of het normaliseren) om het carbide in het staal te maken de hardheid behoorlijk verzamelen en verminderen voor het machinaal bewerken.

Kwaliteitsborging

 

Jenitek is geëngageerd aan het leveren van producten en de diensten die aan de behoeften van klanten voldoen, aan statutaire en regelgevende vereisten voldoen, klantentevredenheid verhogen en de doeltreffendheid van de kwaliteitsbeheersystemen door voortdurende verbetering in producten, processen en de diensten handhaven.

 

Het de kwaliteitsbeheersysteem is van Jenitek verklaard ISO-13485:2012 en ISO-9001:2008 geweest om elk van onze klant-specifieke eisen te vervullen. QSR 21 CFR-DEEL 820 en de certificatie van FDA van de EEG van de EU MDD 93/42 is in proces.

 

Wij hebben een grondig kwaliteitssysteem met inbegrip van vier niveaus van documentatie met inbegrip van handboeken, procedures, het werkinstructies en verslagen. Volgens systeemdocumentatie en processen, worden onze kwaliteitsactiviteiten zoals productie, inspectie, productontwikkeling (NPI), procesbevestiging, de controle van de leveranciersketting, en voortdurende verbetering gecontroleerd. Dit betekent wij precisie, prestaties en de veiligheidsproducten en diensten aan onze klanten rond de wereld kunnen leveren.

 

6 het Team van de sigmakwaliteit het Jenitek-kwaliteitsteam begrijpt deze systeemnormen niet alleen de stichting maar ook primordiaal van kwaliteitsbewaking aan het belang van onze medische producten, klanten en productontwikkeling, productie, en verbeteringsproces zijn. Wij hebben uitgebreide ervaring met kwaliteitsbewaking en gebruiken een waaier van methodes en hulpmiddelen, met inbegrip van IQ/OQ/PQ, FMEA, PFMEA, en Ontwerp van Experimenten (DoE) om in het productontwikkeling en verbetering processen te steunen.

 

Verpakking en het Vinden

Producten met bevestigde steriele verpakking. Verzegelaar en het testen materiaal specifiek wordt gevormd om aan de strenge vereisten dat van de verpakkingsbevestiging te voldoen.

 

 

Certificaton

 

· ISO-9001:2008 Verklaard
· ISO-13485:2012 Verklaard
· ISO-14001:2004 Verklaard
· OHSAS 18001 Verklaard
· FDA 21CFR 820 In-process
· DE EU MDD 93/43 In-process
· ISO 14971 2004 Naleving

 

 

Contactgegevens
SU ZHOU JENITEK PRECISION DEVICE CO.,LTD.

Contactpersoon: admin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)