KLANTEN ALS NADRUK

KWALITEIT ALS LEVEN

INNOVATIE ALS AANDRIJVING

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

SU ZHOU JENITEK PRECISION DEVICE CO.,LTD.

Certificaat
Van goede kwaliteit de assemblage van het medisch apparaatcontract voor verkoop
Van goede kwaliteit de assemblage van het medisch apparaatcontract voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

SU ZHOU JENITEK PRECISION DEVICE CO.,LTD.

1 2
SU ZHOU JENITEK PRECISION DEVICE CO.,LTD. SU ZHOU JENITEK PRECISION DEVICE CO.,LTD.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Importeur
Exporteur
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : OEM
Aantal werknemers : 100~120
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 90% - 100%

Jenitek in 2010 wordt gevestigd, wordt het gevestigd in Medisch apparaatindustrieterrein van het Nieuwe District van Suzhou en is een professionele contractfabrikant voor medische apparaten dat. Gebaseerd op ons vermogen van het assembleren van diverse types van micro-medische apparaten en de verwerking van delen en componenten, verlenen wij het steunen en de algemene assemblagediensten voor vasculaire interventie en actieve inplanteerbare apparaten.

 

Jenitek is een snelgroeiend bedrijf. Het heeft nu internationaal niveau productiemogelijkheden vooruitgegaan. Suzhou Jenitek is marktgericht, en verbetert onophoudelijk het de kernconcurrentievermogen van het bedrijf. Na een paar kort jaar, hebben wij micro-machinaal bewerkt, micro-vlek lassen, micro-draad

de verwerking, microinjection het vormen, de oppervlaktebehandeling van miniatuurdelen en andere micro- productiemogelijkheden, hebben en geleidelijk aan de volledige stroom van delen vervaardigend aan assemblage van micro- apparaten gevormd. Suzhou Jenitek is verklaarde ISO (ISO13485, ISO9001, ISO14001) en OHSH18001-verklaarde systemen en verkrijgt momenteel certificatie van de systemen van de V.S. FDA QSR 820 en van de EU MDD 93/42/ECC. Het bedrijf heeft een kwaliteitsbewakingsteam door ASQ Zes Sigma Hoofdzwart band en Groene Riem wordt geïdentificeerd en de „Voltooiing van de Waardeverbetering Proces“ door een internationaal beroemd medisch apparaatbedrijf dat toegekend.

 

Jenitek heeft een eminent productontwikkelingsteam. Wij passen DFMEA, DOE, IQ/OQ/PQ toe en blinken bij veranderende kleine en ingewikkelde verrichtingen uit in controleerbare en meetbare eenvoudige acties door creatief processen en het bewerken ontwerp. De innovatie en de ontwikkeling zijn de gemeenschappelijke doelstellingen van alle leden

van Jenitek. Het bedrijf creeert een atmosfeer innovatie met productontwikkeling, Zes Sigmavoortdurende verbetering, uitvoerige voorstellen en andere innovatieve platforms om gemeenschappelijke ontwikkeling van de onderneming en de werknemers te bereiken.

 

Jenitek is geëngageerd aan het zijn een leider van de contract verwerkende industrie voor medische apparaten. Wij halen voordeel uit geavanceerde productietechnologieën om klanten te helpen om nieuwe producten aan markt voor voordelige resultaten snel te brengen.

Contactgegevens
SU ZHOU JENITEK PRECISION DEVICE CO.,LTD.

Contactpersoon: Ms. Hong Gao

Tel.: 86-512-66806001

Fax: 86-512-66806002

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)